English Romana

Proiecte

Inaugurare Euromall Pitesti Inaugurare Euromall Pitesti multiplex

De ce investim în PiteÅŸti?(www.euromallpitesti.com.ro)

PiteÅŸti este un oraÅŸ plin de dinamism, cu o economie în plină dezvoltare ÅŸi cu o producÅ£ie industrială consistentă. Locuitorii oraÅŸului, în majoritate tineri, cu studii superioare sunt în permanentă căutare de noi oportunităţi în ceea ce priveÅŸte activităţile de recreere ÅŸi petrecere a timpului liber.

Euromall este primul centru commercial construit în PiteÅŸti ÅŸi oferă peste 100 de magazine pentru toate necesităţile ÅŸi preferinÅ£ele. Cu o suprafaţă totală de 32.000 metri pătraÅ£i, Euromall PiteÅŸti este un centru comercial modern, cu două nivele ce însumează nu mai puÅ£in de 20.000 metri pătraÅ£i de spaÅ£iu închiriabil Centrul comercial este poziÅ£ionat avantajos, pe ruta autostrăzii BucureÅŸti - PiteÅŸti - Sibiu - Arad, la câteva minute de mers de centrul oraÅŸului.

Bazin demografic

În afară de populaÅ£ia rezidentă, Euromall Pitesti atrage vizitatori din zonele învecinate: Curtea de ArgeÅŸ, Mioveni, ScorniceÅŸti, Slatina, ÅžtefăneÅŸti ÅŸi Toploveni. În total, acest bazin demografic însumează peste 400,000 de locuitori.

Facilităţi oferite

Euromall PiteÅŸti este un centru comercial modern, care respectă cele mai înalte standarde în termeni de calitate, comfort ÅŸi siguranţă. Euromall PiteÅŸti combină cu succes mai multe ancore, cum ar fi supermarket-ul de 2.000 de metri pătraÅ£i, magazine de electrocasnice, farmacii, complexul de restaurante pentru toate gusturile ÅŸi un Cinema City Multiplex cu ÅŸase ecrane ÅŸi peste 1.200 locuri. Marile branduri internaÅ£ionale ÅŸi locale cum ar fi, Lee Cooper, Kenvelo, Adidas, KFC, Teknosa, Meli Melo, Avva, Fox, Diva, Man&Manetti, Levi's, Bigotti, BSB, Benvenutti, La Scarpa, Cellini, BamBoo, House of Art ÅŸi altele la fel de importante vin să satisfacă pe deplin nevoia de shopping ÅŸi relaxare a locuitorilor din Pitesti. Alte branduri internaÅ£ionale cum ar fi TNT, Orsay sau Sugar Free au ales de asemenea Euromall PiteÅŸti ca punct de lansare pe piaÅ£a românească.
Oferim chiriaÅŸilor noÅŸtri servicii specializate în administrare, menÅ£inerea curăţeniei, aprovizionarea cu utilităţi ÅŸi securitate. În afară de cele două lifturi cu vedere panoramică destinate clienÅ£ilor, mai există patru lifturi pentru personal ÅŸi trei lifturi speciale pentru manipularea mărfurilor. Centrul comercial oferă acces la străzile principale ÅŸi peste 700 locuri de parcare.

Motive de a investi

Într-un oraÅŸ cu mulÅ£i studenÅ£i ÅŸi o populaÅ£ie tânără predominantă, gusturile în ceea ce priveÅŸte shopping-ul, divertismentul de calitate ÅŸi activităţile de relaxare devin din ce în ce mai sofisticate. Pe măsură ce cresc veniturile ÅŸi afacerile înfloresc, piteÅŸtenii descoperă în fiecare zi un nou standard de viaţă. Având în vedere locaÅ£ia excelentă, potenÅ£ialul de dezvoltare imens al zonei ÅŸi prezenÅ£a în acest spaÅ£iu a altor investitori europeni de calibru cum ar fi Renault, Valeo, sau Lear Corporation, PiteÅŸti constituie în prezent punctul cel mai fierbinte pe harta noastră de investiÅ£ii.

Proprietar: Immoeast
Constructor: Bog'Art Constructii
Arhitect: Moore-Yaski-Sivan
Designer: Romproiect

 

www.euromallpitesti.com.ro